GGS Logo 2

Η Διαδρομη

Τεστ
απο τη ροδο στην αθηνα

Η ιδέα της παραγωγής αρτοπαρασκευάσματος σε σχήμα κώνου ξεκίνησε από την διάθεση προσφοράς διαφοροποιημένων γευμάτων σε κατάστημα ταχείας εστίασης στη Ρόδο. Αναπτύχθηκε κατ’ αυτό τον τρόπο μία πρότυπη συνταγή ζύμης, η οποία τυλιγόταν σε κωνοειδή φόρμα και ψηνόταν περιστρεφόμενη σε κατάλληλα διαμορφωμένο φούρνο. Οι αρχικές συνταγές περιελάμβαναν γεμίσεις τύπου brunch, όπως αυτές που υπάρχουν σε καταστήματα που προσφέρουν σάντουιτς, ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν και γλυκές επιλογές.


Με την πάροδο του χρόνου και με τον κόσμο να αγκαλιάζει με ενθουσιασμό τη νέα πρόταση, συγκροτήθηκε ο πυρήνας της ομάδας και λήφθηκε η απόφαση της έναρξης από το μηδέν του σχεδιασμού μίας αλυσίδας καταστημάτων η οποία θα μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Πρωταγωνιστικό Ρόλο θα είχε φυσικά το νέο προϊόν, το οποίο ονομάστηκε Roll. Οι πρώτες μεγάλες συνεργασίες δεν άργησαν να έρθουν, με μεγάλες εταιρείες εθνικής εμβέλειας να πιστεύουν στη διεθνή προοπτική και να συμβάλλουν με τιμητικό τρόπου με σκοπό την υλοποίηση του οράματος.


Η συνταγή της ζύμης βελτιώθηκε σημαντικά, ενώ δημιουργήθηκαν και άλλες τρεις εκδόσεις, αυτή της σίκαλης, της πολύσπορης και της γλυκιάς. Παράλληλα δοκιμάστηκαν και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ένας μεγάλος αριθμός νέων συνταγών γέμισης, που πλέον περιελάμβαναν κρύα και ζεστά πλήρη γεύματα από Όλη την Κουζίνα του Κόσμου, από απλή κλασσική Ελληνική ή Ceasar’s σαλάτα, μέχρι κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι και θαλασσινά, όπως και διάφορες γλυκές προτάσεις. Η αρχική ιδέα είχε πλέον εξελιχθεί σε μία διεθνώς καινοτόμα γαστρονομική πρόταση και έτσι μέσα από δύο νέα καταστήματα πωλήθηκαν στο Σύνταγμα και στον Νέο Κόσμο τα πρώτα Rolls.


Ant1 Fyn Roll
Απο την αθηνα σε ολη την ελλαδα

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν ήταν θεαματικές, με μεγάλες εταιρείες τροφίμων και διανομείς προϊόντων εστίασης, να εκφράζουν θερμό ενδιαφέρον για το προϊόν και την εμπορική διάθεσή του. Η προσεγγίσεις αυτές ωρίμασαν τη σκέψη που από την αρχή είχε εκφραστεί, προς μαζική παραγωγή και διάθεση του Roll στην αγορά χονδρικής με αποτέλεσμα, να ξεκινήσει συλλογή δεδομένων ο σχεδιασμός και η αναζήτησή του κατάλληλου εξοπλισμού που θα έφερνε το πλάνο αυτό στην υλοποίησή του.


Σε αυτή την αναζήτηση διαπιστώθηκε η διεθνής έλλειψη εξοπλισμού που να διαμορφώνει σε βιομηχανική κλίμακα ζύμη σε σχήμα κώνου και έτσι σχεδιάστηκε εξολοκλήρου από τη 3G Roll, γεγονός που της έδωσε την παγκόσμια ευρεσιτεχνία και παράλληλα την πρωτοπορία στην νέα αυτή αγορά. Και έτσι το Roll έγινε Green Roll!.


Οι σχεδιασμοί επεκτάθηκαν και στην υπόλοιπη γραμμή με στόχο την επιτυχή παραγωγή του Green Roll σε βιομηχανικά πρότυπα αρχικά σε 8.000 τεμάχια, στη συνέχεια σε 40.000 τεμάχια και τέλος σε 330.000 τεμάχια ημερησίως. Παράλληλα η βάση της συνταγής του Green Roll αποτελεί την αφετηρία για την ανάπτυξη και άλλων καινοτόμων προϊόντων αρτοποιίας. Η καινοτομία και σε αυτή την περίπτωση επεκτείνεται και στον εξοπλισμό που απαιτείται για την παραγωγή. Τέλος, σχεδιάζονται ήδη καταστήματα με στόχο να αναπτυχθούν εταιρικά αλλά και με τη μέθοδο της δικαιόχρησης να αποτελέσουν μία νέα δυναμική πρόταση στο χώρο της καφεστίασης η οποία μπορεί να σταθεί σε κάθε χώρα του κόσμου.


Τεστ
απο την ελλαδα σε ολο τον κοσμο

Σε μία παγκόσμια αγορά όπου αναζητά αλλά ταυτόχρονα στερείται νέα και καινοτόμα προϊόντα, το Green Roll έρχεται να προσφέρει μία νέα πρόταση στην κατηγορία της ζύμης. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του στην κυριολεξία δημιουργούν μία εντελώς νέα αγορά η οποία αγγίζει σχεδόν κάθε κλάδο των Αρτοπαρασκευασμάτων αλλά και των καταστημάτων της Καφεστίασης. Έτσι, με αφετηρία την Ελλάδα απώτερος στόχος είναι η διεθνής εξάπλωση μέσω της βιομηχανικής παραγωγής αλλά και των καταστημάτων σε κάθε χώρα του κόσμου.


Υλικό
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Ενημερωτικά
Scroll to Top